PAIN BENI. BOULANGERIE

Οι συνταγές μας ξεχωρίζουν και δίνουμε σημασία στο να σας προσφέρουμε χορταστικά, νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα.
Δημιουργούμε με πάθος και ενώ ακολουθούμε την παράδοσή μας, αφήνουμε την φαντασία μας να μας οδηγήσει και σε νέα μονοπάτια δημιουργίας.

Τα Pain Beni είναι σε θέση να σας προσφέρουν μερικά από τα πιο νόστιμα αρτοποιήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα προϊόντα είναι δικής μας παραγωγής, κι έτσι εγγυόμαστε ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές. Τα υλικά είναι διαλεγμένα με τα υψηλότερα στάνταρντ και όλα μας τα αρτοποιήματα παράγονται καθημερινά ώστε να προσφέρουμε αξέχαστες γεύσεις σε όσους τα δοκιμάζουν.

Οι τυρόπιτες, οι σπανακόπιτες, οι πίτσες και τα πεϊνιρλί είναι μερικά από τα προϊόντα μας που καταναλώνονται πάντα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Οι συνταγές μας ξεχωρίζουν και δίνουμε σημασία στο να σας προσφέρουμε χορταστικά, νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα. Έτσι, τα αρτοποιήματά μας θα τα βρείτε πάντα φρεσκοψημένα. Σε όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούνται αγνά υλικά και δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε για να νιώσετε την αρμονική γευστική ένωση πολλές φορές ετερόκλιτων συστατικών. Οι πίτες μας είναι μοναδικές και ξεσηκώνουν με τον τρόπο τους τις αισθήσεις.

Δημιουργούμε με πάθος και ενώ ακολουθούμε την παράδοσή μας, αφήνουμε την φαντασία μας να μας οδηγήσει και σε νέα μονοπάτια δημιουργίας. Τα κρουασάν μας είναι η τέλεια επιλογή είτε αν κάποιος επιλέξει να τα συνδυάσει με κάποιο ρόφημα είτε αν επιθυμεί να τα δοκιμάσει σκέτα, γλυκά ή και αλμυρά.

Από εδώ, φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα σάντουιτς με τις φρέσκες πρώτες ύλες. Αναμφισβήτητα μία εξαιρετική επιλογή που χορταίνει και χαρίζει στον οργανισμό τις απαραίτητες δυνάμεις για να συνεχίσει κανείς την ημέρα του. Η boulangerie Pain Beni είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε για να ανακαλύψετε κι εσείς τί συμβαίνει στον κόσμο της παραδοσιακής αρτοποιίας όταν υπάρχει πραγματική έμπνευση.

κρουασάν
Tsoureki
Boulangerie
Tsoureki

Σφολιατοειδή

στα καταστήματά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φρεσκοψημένα πιτοειδή & σφολιατοειδή που θα σας χαρίσουν ενέργεια για όλη την ημέρα.

Sfoliatoeidi
Pitakia
Κιμαδόπιτα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Στο εργαστήριό μας οι παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής δένουν αρμονικά με αυτές των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και το αποτέλεσμα είναι απλώς μοναδικό. Οι γεύσεις του Pain Beni συναρπάζουν. Το μυστικό;.. βρίσκεται στο εργαστήριό μας.

Επιλέγουμε για τα προϊόντα μας συνειδητά τα πιο αγνά & φρέσκα υλικά, στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας μας. Δεν έχει αξία να προσπαθεί κάποιος να πετύχει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, ξεκινώντας από κατώτερης ποιότητας πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε υλικά που είναι εγγυημένα: το φρέσκο γάλα, το βούτυρο και τα άλευρα, οι ποικιλίες σοκολάτας και τα άλλα υλικά μας είναι προς χρήση μόνο μετά από διεξοδικούς ποιοτικούς ελέγχους. Στη συνέχεια, από αυτές τις πρώτες ύλες περνάμε στο επίπεδο της παραγωγής αυτής καθ’ εαυτής των διαφόρων ποικιλιών των προϊόντων μας. Όλα είναι δικής μας παραγωγής και το Pain Beni είναι συνώνυμο των εκπληκτικών γεύσεων.

Το προσωπικό που εργάζεται στο εργαστήριο είναι προσεκτικά επιλεγμένο και φροντίζει ώστε τα προϊόντα του Pain Beni να βρίσκονται πάντα υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων, χωρίς όμως να κάνουμε κανενός είδους υποχώρηση σε θέματα ποιότητας και γεύσης. Έχουμε στη διάθεσή μας μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να κάνουμε πραγματικότητα όλο και περισσότερες ιδέες μας στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής.

Με αγάπη & μεράκι

Τόσο τα αρτοποιήματά μας όσο και τα γλυκά μας ελέγχονται καθημερινά σε όλα τα στάδια από την αρχή της παραγωγής τους μέχρι την τελική παράδοση στον πελάτη. Για εμάς, είναι υψίστης σημασίας η ύπαρξη ενός οργανωμένου συστήματος, που λειτουργεί πάντα εναρμονισμένα με τα πρότυπα διεθνών προδιαγραφών. Έτσι, φροντίζουμε ο ρυθμός της λειτουργίας της αλυσίδας μας να ξεκινάει σωστά, πρώτα από όλα, μέσα από το εργαστήριό μας.