PAIN BENI. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΩΜΙ

Στο εργαστήριό μας οι παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής δένουν αρμονικά με αυτές των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και το αποτέλεσμα είναι απλώς μοναδικό.
Όλα τα προϊόντα είναι δικής μας παραγωγής, κι έτσι εγγυόμαστε ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές. Τα υλικά είναι διαλεγμένα με τα υψηλότερα στάνταρντ γι αυτό προσφέρουμε αξέχαστες γεύσεις.
Δημιουργούμε με πάθος και ενώ ακολουθούμε την παράδοσή μας, αφήνουμε την φαντασία μας να μας οδηγήσει και σε νέα μονοπάτια δημιουργίας.
artos

ΨΩΜΙ

Έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε ψωμιά με πραγματικά αληθινή παραδοσιακή γεύση, μη τυποποιημένα που προορίζονται για κατανάλωση από ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού. Το ψωμί για εμάς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί για εμάς, η παραγωγή ψωμιού δεν μπορεί να υπόκειται στους κανόνες της μαζικής παραγωγής. Είναι η έκφραση ενός πάθους για δουλειά που γίνεται με μεράκι και αγάπη.

pites sfoliatoeidi

BOULANGERIE

Παρασκευάζουμε και ψήνουμε καθημερινά μεγάλη ποικιλία από πίτες και σφολιατοειδή. Σε όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούνται αγνά υλικά. Οι πίτες μας είναι μοναδικές και ξεσηκώνουν με τον τρόπο τους τις αισθήσεις. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα σάντουιτς με τις φρέσκες πρώτες ύλες.

patisserie

PATISSERIE

Μέριμνά μας είναι να παράγουμε καθημερινά ακαταμάχητους γευστικούς πειρασμούς. Απολαύστε τις τούρτες μας, τα σιροπιαστά, τα προφιτερόλ, τις πάστες …Με άλλα λόγια, απλώς πείτε μας το γλυκό που σας έρχεται στο μυαλό. Ό,τι και να επιθυμείτε, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ασύγκριτες γεύσεις που θα σας κάνουν να επιστρέφετε στα Pain Beni ξανά και ξανά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ PAIN BENI

Στο εργαστήριό μας οι παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής δένουν αρμονικά με αυτές των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και το αποτέλεσμα είναι απλώς μοναδικό. Οι γεύσεις του Pain Beni συναρπάζουν. Το μυστικό;.. βρίσκεται στο εργαστήριό μας.

Το εργαστήριο οικοδομήθηκε το 2014 με ιδιαίτερη προσοχή στο να τηρούνται όλες οι διεθνείς απαιτήσεις αντίστοιχων χώρων. Η ανάγκη μας να βρούμε έναν χώρο μέσα στον οποίο το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μπορεί να ελέγχει πλήρως τις συνθήκες εργασίας του, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή του εργαστηρίου, για τη λειτουργία του οποίου είμαστε πραγματικά υπερήφανοι.

Το προσωπικό που εργάζεται στο εργαστήριο είναι προσεκτικά επιλεγμένο και φροντίζει ώστε τα προϊόντα του Pain Beni να βρίσκονται πάντα υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων, χωρίς όμως να κάνουμε κανενός είδους υποχώρηση σε θέματα ποιότητας και γεύσης. Έχουμε στη διάθεσή μας μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να κάνουμε πραγματικότητα όλο και περισσότερες ιδέες μας στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής.

Θέσαμε εξαρχής ως στόχο να προχωρήσουμε πάνω σε τρεις συνιστώσες: Πρώτον, επιθυμούσαμε να αυξήσουμε σημαντικά την παραγωγικότητα λόγω των αναγκών που προέκυψαν από τη ζήτηση των προϊόντων μας. Δεύτερον, επιθυμούσαμε να είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στις τιμές καθώς δεν πιστεύουμε ότι μόνο τα ακριβά προϊόντα μπορούν να είναι και ποιοτικά. Τρίτον, επιθυμούσαμε να περάσουμε σε ένα άλλο στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας μας έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά περισσότερους πελάτες μας προσφέροντάς τους ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Για αυτούς τους λόγους στο εργαστήριό μας λειτουργούν πολλές γραμμές παραγωγής.

Επειδή θέλουμε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, στον πυρήνα της αναπτυξιακής μας πορείας, δηλαδή στο κέντρο όλων των αποφάσεών μας, βρίσκεται το εργαστήριο παραγωγής. Θεωρούμε ότι αν αυτό λειτουργεί άψογα, τότε είμαστε συνεπείς απέναντι στις προσδοκίες των πελατών μας. Επομένως, δίνουμε την πρέπουσα βαρύτητα και στοχεύουμε στο να συνδυάσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου μας.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ

Επιλέγουμε για τα προϊόντα μας συνειδητά τα πιο αγνά & φρέσκα υλικά, στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας μας. Δεν έχει αξία να προσπαθεί κάποιος να πετύχει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, ξεκινώντας από κατώτερης ποιότητας πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε υλικά που είναι εγγυημένα: το φρέσκο γάλα, το βούτυρο και τα άλευρα, οι ποικιλίες σοκολάτας και τα άλλα υλικά μας είναι προς χρήση μόνο μετά από διεξοδικούς ποιοτικούς ελέγχους. Στη συνέχεια, από αυτές τις πρώτες ύλες περνάμε στο επίπεδο της παραγωγής αυτής καθ’ εαυτής των διαφόρων ποικιλιών των προϊόντων μας. Όλα είναι δικής μας παραγωγής και το Pain Beni είναι συνώνυμο των εκπληκτικών γεύσεων.