ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

Έτοιμες για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο στο φούρνο του σπιτιού σας
Δοκιμάστε τις και θα γίνουν οι αγαπημένες σας

Είναι αλήθεια ότι για τους περισσότερους από εμάς η καθημερινότητα λειτουργεί πια πιεστικά σε μεγάλο βαθμό. Υποχρεώσεις, έγνοιες, τρεξίματα – μικροί και μεγάλοι έχουμε οδηγηθεί σε έναν γρήγορο τρόπο ζωής. Ιδιαίτερα η παρασκευή της πίτας είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.

Γι’ αυτό εμείς από τα Pain Beni σκεφτήκαμε να φέρουμε στο σπίτι σας τις πίτες που τόσο πολύ αγαπάτε και τιμάτε στα καταστήματά μας. Πίτες από σπίτι… Τις φτιάχνουμε με το ίδιο μεράκι και τα ίδια ποιοτικά υλικά όπως θα τις φτιάχνατε στο σπίτι σας.

Θα βρείτε τυρόπιτες, σπανακοτυρόπιτες, σπανακόπιτες, μποθγάτσα με κρέμα σε κατάλληλη συσκευασία σε όλα τα καταστήματα Pain Beni καθώς επίσης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

Οι συνταγές μας περιλαμβάνουν φρέσκα αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, χωρίς υδρογονωμένα λίπη & έλαια. Χρησιμοποιούμε φρέσκο βούτυρο, ελληνική παραδοσιακή Φέτα Π.Ο.Π. και φροντίζουμε οι πίτες μας να έχουν πλούσια γέμιση και τραγανό φύλλο.

Οδηγίες Ψησίματος

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C. Τοποθετήστε απευθείας το καταψυγμένο προϊόν στο φούρνο αφού έχετε αφαιρέσει τη συσκευασία, χωρίς να το αποψύξετε. Ψήστε για περίπου 40 λεπτά ή προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.

Προϊόν βαθείας κατάψυξης. Αφού αποψυχθεί να μην καταψυχθεί ξανά. ΠΡΟΣΟΧΗ: το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.